Portfolio produktów na eliminacje MŚ.2018 - Tallinn ( Estonia )

Portfolio produktów które zapewnia Organizator

1. AMERICAN BEVERAGE MARKETERS, REÀL (New Albany, USA) - produkt obowiązkowy 1,5 cl ( reprezentant SPLASH MIX Sp.z.o.o. )
• Agave Reàl
• Black Cherry Reàl
• Ginger Reàl
• Pumpkin Reàl

2. BEAM SUNTORY (Tokyo, Japan) - reprezentant ( STOCK POLSKA Sp.z.o.o )
• Jim Beam White
• Jim Beam Black
• Jim Beam Rye
• Jim Beam Double Oak
• Jim Beam Signature Craft
• Maker*s Mark
• Knob Creek
• Knob Creek Rye
• Basil Hayden*s
• Baker*s
• Booker*s
• Sauza Silver
• Sauza Gold
• Teacher*s
• Laphroaig Select
• Laphroaig 10 YO
• Auchentoshan 12YO
• Auchentoshan 3 Wood
• Bowmore 12 YO

3. GEORGES MONIN SAS (Bourges, France) - ( reprezentant SCM Sp.z.o.o )
Firma partnerska SCM zapewnia pełne portfolio produktów dostępnych na polskim rynku. Są to wszystkie syropy oraz puree owocowe z listy produktów na Mistrzostwa Świata w Kopenhadze

4. ANGOSTURA - ( reprezentant MV POLAND Sp.z.o.o )
ANGOSTURA® aromatic bitters
ANGOSTURA® orange bitters
CARIBBEAN RUM Angostura 1787 Angostura 1824
Angostura 1919
Angostura 7 YO
Angostura 5 YO
Angostura Reserve
Amaro di Angostura
5. TYMBARK S. A
• Pomarańcza
• Jabłko
• Grejpfrut biały
• Grapefruit czerwony
• Czarna porzeczka
• Ananas
• Mango
• Żurawina
• Kaktus
• Granat
• Woda gazowana / niegazowana

6. RIGA BLACK BALSAM (herbal bitter)
• Riga Black Balsam
• Riga Black Balsam Currant
• Riga Black Balsam Cherry

Regulamin eliminacji do Mistrzostw Świata 2018 zezwala na uzycie dowolnych ingrediencji z oficjalnej listy IBA opublikowanej na www.iba-world.com
Wszyscy uczestnicy eliminacji pracują na własnym sprzęcie barmańskim , składniki dekoracyjne barmani zabezpieczają we własnym zakresie.
Zawodnicy zobowiazani są do zapoznania się z regulaminem Mistrzostw Świata 2018 oraz rodzajem szkła dedykowanego kategorii LONG DRINK ( Durobor ,LIBBEY 0,35 cl - 047 cl )
Zawodnicy moga użyć podczas eliminacji własnego szkła bądz skorzystać ze szkła LONG które zapewnia ORGANIZATOR. 0,35 cl

z barmańskim pozdrowieniem
Ryszard Berent