logo onas

Komunikaty

Kurs barmański level professional

W dniach od 16-28 marca 2020r. organizujemy kurs barmański level professional w Kołobrzegu w hotelu Aquarius.

Więcej informacji wkrótce, zapraszamy!

Ważny komunikat !!!

Na wstępie chciałbym podziekować wszystkim członkom oraz przyjaciołom naszego Stowarzyszenia za setki zyczeń świateczno-noworocznych , które otrzymałem w ostatnich dnia roku 2019 !!!!

Czytaj więcej...

Spotkanie wigilijne

Zarząd Okręgu Południe SPB zaprasza na spotkanie wigilijne wszystkich zainteresowanych barmanów/ki, które odbędzie się w dniu 17.12.2019r. w restauracji „Winowajcy” ul. Srebrna 3 w Cieszynie. https://winowajcy.com.pl/.

Barmańska wigilia rozpocznie się o godz. 18:00. Koszt świątecznego menu wynosi 70zl/ os. Dla wszystkich zainteresowanych istnieje możliwość rezerwacji noclegu we własnym zakresie. Proponujemy Hotel Cieszyński ul. Srebrna 7 https://www.cieszynski-hotel.pl/. Osoby zainteresowane spotkaniem opłatkowym proszone są o kontakt telefoniczny z kol. Agnieszką Cieślar do dnia 14.12.2019r. ( tel. 660 846 218). Z barmańskim pozdrowieniem Agnieszka Cieślar

christmas-2939314 1920

Spotkanie wigilijne

Zarząd Okręgu Południe SPB zaprasza na spotkanie wigilijne wszystkich zainteresowanych barmanów/ki, które odbędzie się w dniu 17.12.2019r. w restauracji „Winowajcy” ul. Srebrna 3 w Cieszynie. https://winowajcy.com.pl/.

Barmańska wigilia rozpocznie się o godz. 18:00. Koszt świątecznego menu wynosi 70zl/ os. Dla wszystkich zainteresowanych istnieje możliwość rezerwacji noclegu we własnym zakresie. Proponujemy Hotel Cieszyński ul. Srebrna 7 https://www.cieszynski-hotel.pl/. Osoby zainteresowane spotkaniem opłatkowym proszone są o kontakt telefoniczny z kol. Agnieszką Cieślar do dnia 14.12.2019r. ( tel. 660 846 218). Z barmańskim pozdrowieniem Agnieszka Cieślar

Ważny komunikat !!!!!

Zarząd Główny SPB informuje iż w związku ze zlotem barmanów polskich i słowackich który odbedzie się w dniach 16-18.09.2019 wyjazd do Polmosu Siedlce zaplanowany na dzień 17.09 2019.zostaje przełozony na termin 24.09.2019. Pozostałe warunki uczestnictwa w warsztatach i degustacji wódki CHOPIN pozostaja bez zmian.

z barmańskim pozdrowieniem
Ryszard Berent