logo onas

Ważny komunikat !!!!!!!

Zarząd Główny Stowarzyszenia Polskich Barmanów informuje iż zgodnie z harmonogramem przygotowanym przez władze IBA otrzymaliśmy wyniki losowania produktów dla polskich reprezentantów na Mistrzostwa Świata 2017 w Kopenhadze.

Wszystkich zainteresowanych prosimy o zapoznanie sie z najnowszym regulaminem WCC 2017 oraz listą produktów Associate Members biorących udział w Mistrzostwach na stronach www.iba-world.com

Reprezentant Polski w kategorii "classic"  musi przygotować  recepturę "after dinner cocktail" zawierajacą:

1 cl Aalborg Akvavit

oraz

1 cl puree owocowego z firmy Ponthier

Reprezentant w kategorii flair musi użyć min.1,5 cl produktu z bogatego portfolio firmy MONIN

Tegoroczna edycja selekcji polskich reprezentantów odbędzie sie w Warszawie w dniach 23/24 lipca i będzie miała charakter warsztatów barmańskich połączonych z konkursem 6 najlepszych propozycji.

Szczegółowa agenda oraz warunki uczestnictwa w tym wydarzeniu zostaną opublikowane na stronach SPB w dniu 30.06 2017.

Wszystkie pytania związane z tegoroczną forma preselekcji prosimy kierować na mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

z barmańskim pozdrowieniem
Ryszard Berent