logo onas

Komunikaty

Ważny komunikat !!!!!!!

Zarząd Główny Stowarzyszenia Polskich Barmanów informuje iż zgodnie z harmonogramem przygotowanym przez władze IBA otrzymaliśmy wyniki losowania produktów dla polskich reprezentantów na Mistrzostwa Świata 2017 w Kopenhadze.

Wszystkich zainteresowanych prosimy o zapoznanie sie z najnowszym regulaminem WCC 2017 oraz listą produktów Associate Members biorących udział w Mistrzostwach na stronach www.iba-world.com

Czytaj więcej...

Ważny komunikat !!!!!!

Zarząd Główny SPB informuje o zmianach w regulaminie konkursu "Hamilton Beach Cup 2017"

Czytaj więcej...

Ważny komunikat !!!!!

Organizatorzy konkursu barmańskiego " Hamilton Beach Cup 2017 "  informują iż 31.05.2017 upływa termin zgłoszeń uczestników konkursu.
W związku z ograniczoną pulą miejsc prosimy o wypełnianie formularza zgłoszeniowego .
Zgłoszenia napływające po wyznaczonym terminie nie będą rozpatrywane.

z barmańskim pozdrowieniem

Ryszard berent

Lista uczestników konkursu "Hamilton Beach Cup 2017" - Warszawa 12.06.2017

  1. Rafał Dobrowolski
  2. Mariusz Marek
  3. Agniszka Cieślar
  4. Bartosz Baranowski
  5. Grzegorz Łebek
  6. Dominik Mrozek
  7. Maciej Broda
  8. Artur Wawrzyszczak
  9. Maciej Bury
  10. Krzysztof Mirga
  11. Robert Piasecki
  12. Patryk Kaczmarek
  13. Krzysztof Sowa
  14. Arek Białkowski
  15. Edyta Mikołaczyk
  16. Marcin Szyma

Ważny Komunikat!

Pinot Wine & Spirits Serdecznie zaprasza członków SPB okręg północny, centralny i południowy na Master Class Rumów Dos Maderas produkowanych przez Bodegas Williams & Humbert. Mamy przewidziane po 4 miejsca na każdy master class organizowany w Sopocie, Warszawie i Krakowie

Czytaj więcej...

Wazny komunikat !!!!!

Zarząd Główny Stowarzyszenia Polskich Barmanów w porozumieniu z Organizatorem cyklu " Grand Prix im. Sebastiana Kraiśnickiego " informuje iż z dniem 15. 03. 2017 wprowadza nowe rozwiązania organizacyjne mające na celu podniesienie rangi cyklu oraz przygotowanie uczestników do reprezentowania Polski na zawodach rangi międzynarodowej.

Czytaj więcej...